Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Getty Images/iStockphoto

Lagere energierekening? Huurders in Zutphen krijgen ook cadeaubon voor ledlampen of tochtstrips

Afgelopen maanden konden woningeigenaren in Zutphen cadeaubonnen inzetten voor energiebesparende maatregelen in hun huis. Denk aan ledlampen, radiatorfolie of het plaatsen van tochtstrips. Nu zijn huurders aan de beurt. 

0 reacties

 1. Na jaren van tegenslagen is voltooiing van rondweg om De Hoven in zicht, en zo ziet die eruit
  PREMIUM
  video

  Na jaren van tegensla­gen is voltooiing van rondweg om De Hoven in zicht, en zo ziet die eruit

  Een eenzame rotonde naast de provincieweg en een nog eenzamere tunnelbak in de weilanden onder het spoor door. Hoewel de rondweg om De Hoven beetje bij beetje gestalte krijgt, doet het nog niet bepaald denken aan de weg die het moet zijn. De afgelopen maanden werd er bijvoorbeeld niet aan gewerkt. Daar komt verandering in. Deze maand start de laatste fase van de werkzaamheden, waarna de eerste auto’s december volgend jaar over de rondweg kunnen rijden.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  2

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?