Om iets voor tienen vanochtend is een man op het terrein van het azc in Zutphen in een boom geklommen. Hij dreigt naar beneden te springen. Vanaf de grond wordt geprobeerd de man veilig en wel op de grond te krijgen.
Volledig scherm
Om iets voor tienen vanochtend is een man op het terrein van het azc in Zutphen in een boom geklommen. Hij dreigt naar beneden te springen. Vanaf de grond wordt geprobeerd de man veilig en wel op de grond te krijgen. © Kevin Hagens

Man na 2,5 uur uit eigen beweging uit boom geklommen op terrein azc in Zutphen

video & updateEven voor half een vanmiddag is een man na 2,5 uur vrijwillig uit een boom geklommen op het terrein van het asielzoekerscentrum in Zutphen. Eerder deze ochtend was hij omhoog gegaan en dreigde hij naar beneden te springen. 

 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”
 2. Wordt de Bohemian Rhapsody van de klassieke muziek eindelijk onttroond? Zutphense Melinda doet een poging
  PREMIUM

  Wordt de Bohemian Rhapsody van de klassieke muziek eindelijk onttroond? Zutphense Melinda doet een poging

  Welke klassieke muziek raakt een gevoelige snaar bij de Nederlanders? Waardoor raken zij tot tranen toe geroerd of volstrekt euforisch? Deze week tuft de NPO Radio 4 Stembus door het land om mensen een pleidooi te laten houden voor hun favoriete klassieke muziekstuk. Daaruit ontstaat de Klassieke Top 400. Een lijst met de 400 mooiste klassieke muziekstukken, gekozen door de luisteraars van NPO Radio 4. Deze maandagmiddag is Zutphen aan de beurt.