Volledig scherm
PREMIUM
Spectaculair zwembad dat het Zutphense bedrijf Underwaterwindows van Mark Houtjen aanlegde bij een privéwoning die gedeeltelijk ook wordt verhuurd in het Spaanse Albir © Underwaterwindows

Mark uit Zutphen maakt unieke glazen zwembaden voor rijkste mensen op aarde

Zelf woont Mark Hoentjen in een gewoon huis in Zutphen. Zijn klandizie verkeert in de absolute upper class met huizen van een miljoen euro en meer.  Hij bouwt in het atelier van zijn Zutphense bedrijf Underwaterwindows spectaculaire transparante wanden voor zwembaden en pools van regeringsleiders, koninklijke families en succesondernemers, topvoetballers en topartiesten.

Hij verkeert in kringen waar een ton of meer voor een exclusief zwembad er niet zo heel veel toe doet. ,,Ik zeg wel eens: van Claudia Schiffer tot Jean Paul Gaultier.” 

  1. Kunnen deze veroordeelden met een psychiatrische stoornis in Warnsveld nog genoeg behandeld worden?
    PREMIUM

    Kunnen deze veroordeel­den met een psychiatri­sche stoornis in Warnsveld nog genoeg behandeld worden?

    Patiënten met een psychiatrische stoornis, die veelal in aanraking met justitie zijn geweest of dreigen te komen, terug laten keren in de samenleving. Als het aan minister Dekker ligt kan dat met minder geld. Geen optie, vindt FPA De Boog in Warnsveld. Zorginstelling GGNet, waar De Boog onder valt, staat samen met zeven andere zorginstellingen voor de rechter om de bezuiniging aan te vechten. Wie zitten er nu eigenlijk in De Boog? En wat zijn de gevolgen als de bezuiniging wordt doorgevoerd?