Foto ter illustratie. Een grijze piet in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. Een grijze piet in Arnhem. © Rolf Hensel

Na twee jaar grijs, heeft Brummen dit jaar een lichtbruine Piet tijdens Sinterklaasintocht

Dit jaar begeleiden Pieten met een lichtbruine kleur Sinterklaas tijdens de intocht in Eerbeek en Brummen. In 2020 en 2019 waren dit nog grijze Pieten. Volgens de organisatie hebben vrijwilligers van de intocht aangegeven een voorkeur te hebben voor de lichtbruine kleur. „Een grijze Piet ziet er toch minder gezellig uit.”

0 reacties

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  2

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Twee ton om lekkages op te lossen en voor isolatie op Zutphense school: ‘Druppels kwamen uit het plafond’
  PREMIUM

  Twee ton om lekkages op te lossen en voor isolatie op Zutphense school: ‘Druppels kwamen uit het plafond’

  Een lekkage op de gang, terwijl je net een proefwerk wiskunde aan het maken bent, is niet goed voor de concentratie. Voor de leerlingen van het Isendoorn College aan de locatie Berkenlaan in Zutphen, zijn dit geen ongewone taferelen. De gemeente trekt nu 225.000 euro uit om de problemen bij de school op te lossen. ,,Hier en daar zie je bruine plekken in het plafond.’’