Een oplichter heeft maandenlang slachtoffers gemaakt door zich voor te doen als glazenwasser in de wijk Waterkwartier in Zutphen. Vanmorgen is hij aangehouden dankzij speurwerk van de plaatselijke politie.
Volledig scherm
PREMIUM
Een oplichter heeft maandenlang slachtoffers gemaakt door zich voor te doen als glazenwasser in de wijk Waterkwartier in Zutphen. Vanmorgen is hij aangehouden dankzij speurwerk van de plaatselijke politie. © Politie Waterkwartier Zutphen

Nep-glazenwas­ser veroorzaakt onrust met oplichtingen in Zutphen, politie grijpt in: 'De maat was echt vol’

Maandenlang wist een 35-jarige Zutphenaar zich in de wijk Waterkwartier voor te doen als glazenwasser die achterstallige betalingen kwam innen. Tientallen slachtoffers deden op verzoek van de politie in Zutphen aangifte. Vanmorgen kon de politie de man in het Waterkwartier aanhouden. 

0 reacties

  1. Van kroegoptreden naar doorbraak; hoe Zutphen en Lochem theatertalent gaan opsporen
    PREMIUM

    Van kroegoptre­den naar doorbraak; hoe Zutphen en Lochem theaterta­lent gaan opsporen

    Spelen in een schouwburg is niet voor iedere artiest weggelegd. Veel talentvolle bandjes, cabaretiers, dansers en dichters blijven vaak onontdekt buiten de familiaire kring of het kroegencircuit. De theaters in de regio willen die ‘onbekende culturele parels’ een podium bieden en op weg helpen. Theater Hanzehof in Zutphen, Schouwburg Lochem en Orpheus Apeldoorn slaan daarvoor de handen ineen.
    Zutphen