Volledig scherm
PREMIUM
Bagels & Beans heeft in Nederland nu ruim zeventig vestigingen in grote en middelgrote steden. © Patrick van Gemert/Zutphens Pers

Nog geen franchisenemer, opening Bagels & Beans Zutphen loopt maanden vertraging op

Liefhebbers van bagels en koffie moeten nog even geduld hebben. De opening van de nieuwe vestiging van Bagels & Beans in de Beukerstraat in Zutphen, die voor deze zomer gepland stond, is met enkele maanden uitgesteld.

Begin april werd melding gemaakt van de nieuw te openen vestiging. Juni of juli, zei Bagels & Beans-woordvoerder Lieke Wesselius destijds. Nu wil ze zich daar niet meer zo specifiek over uitlaten. ,,Laten we het houden op dit najaar. We zijn vergevorderd in gesprek met een potentiële franchisenemer en hebben er alle vertrouwen in dat het snel rond komt.” Alle voorbereidingen zijn volgens Wesselius klaar, zodra er een franchisenemer gevonden is, zal de verbouwing beginnen.

  1. Zutphense idealist maakt uiterwaarden schoon, wie helpt hem vandaag?
    Video

    Zutphense idealist maakt uiterwaar­den schoon, wie helpt hem vandaag?

    Met zijn rijzige gestalte en opvallende outfit - oranje hesje en donkere hoed - is hij niet te missen bij het uitkijkplatform aan de Kanonsdijk in De Hoven. Henk Koskamp (58) draagt ook nog eens een witte vlag. ,,Die staat symbool voor mijn overgave aan de zeventien duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties”, zegt Koskamp. Vandaag gaat hij in de uiterwaarden troep opruimen in het kader van World Cleanup Day en hij hoopt op hulp.