Wethouder Henk van Zeijts van de gemeente Lochem. In tegenstelling tot zijn collega in Zutphen zit hij niet aan de gesprekstafel over de toekomst van het ziekenhuis in Zutphen.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Henk van Zeijts van de gemeente Lochem. In tegenstelling tot zijn collega in Zutphen zit hij niet aan de gesprekstafel over de toekomst van het ziekenhuis in Zutphen. © Archieffoto Arjan Gotink

Omliggende gemeenten niet aan tafel over toekomst ziekenhuis Zutphen: ‘Wij willen dezelfde informatie’

Bij de gesprekken over de toekomst van Gelre ziekenhuizen zitten alleen wethouders van de gemeenten Zutphen en Apeldoorn aan tafel. Dit terwijl het verzorgingsgebied voor het ziekenhuis in Zutphen, dat de dupe dreigt te worden, tot ver buiten de gemeentegrenzen van Zutphen loopt.

0 reacties

  1. Kinderboerderij in Zutphen gered na noodkreet: ‘Nu ben ik een blije en optimistische voorzitter’
    PREMIUM

    Kinderboer­de­rij in Zutphen gered na noodkreet: ‘Nu ben ik een blije en optimisti­sche voorzitter’

    De situatie leek vier maanden geleden nog uitzichtloos. Kinderboerderij De Schouw kampte met een ernstig tekort aan bestuursleden en vrijwilligers en had een gebrek aan geld. Voorzitter Hanna Beuling luidde in de Stentor de noodklok en betwijfelde of de kinderboerderij zou overleven. Haar noodkreet heeft geholpen: De Schouw verwelkomde vijf nieuwe mensen en kreeg er een flinke hap geld bij.