Leegstaande winkelpanden, fietsers en een flink verouderd uiterlijk. De Polsbroekpassage is alles behalve de fraaie toegang tot de stad voor voetgangers die het zou moeten zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Leegstaande winkelpanden, fietsers en een flink verouderd uiterlijk. De Polsbroekpassage is alles behalve de fraaie toegang tot de stad voor voetgangers die het zou moeten zijn. © Archief/Zutphens Persbureau

Opknapbeurt voor verloederde Polsbroekpassage en andere toegangen tot binnenstad in Zutphen op komst

videoZutphen moet de miljoenen die zijn gereserveerd voor een renovatie van de zuidelijke toegang van het centrum gebruiken voor de verpauperende andere entrees van de stad. Tenminste, als het aan een meerderheid van de gemeenteraad ligt. Dan krijgen onder meer de Polsbroekpassage en het stationsgebied een metamorfose.

  1. Brummense melkveehouder deelt succesrecept voor gezonde melk
    PREMIUM

    Brummense melkveehou­der deelt succesre­cept voor gezonde melk

    Vlinderbloemige planten, rode klaver, mestwormen, lieveheersbeestjes en boerenzwaluwen. De diversiteit aan planten en dieren die melkveehouder Jan Willem Breukink dagelijks tegenkomt op zijn land in Brummen is groot. Het is het resultaat van zijn overstap op natuurinclusieve landbouw. Hij wordt in deze aanpak gesteund door de gemeente Brummen die zich deze week heeft aangesloten bij het Platform Natuurinclusieve landbouw Gelderland.