Een volle markt tijdens de Bokbierdag in 2019. Het evenement gaat dit jaar niet door, omdat de organisatie geen kans ziet het binnen de RIVM-maatregelen te houden.
Volledig scherm
Een volle markt tijdens de Bokbierdag in 2019. Het evenement gaat dit jaar niet door, omdat de organisatie geen kans ziet het binnen de RIVM-maatregelen te houden. © Archieffoto Patrick van Gemert/Zutphens Persbueau

Organisatie cancelt megafestijn Bokbierdag Zutphen

De Bokbierdag in Zutphen gaat dit jaar niet door. De organisatie had lange tijd goede hoop dat het nationale evenement in oktober in afgeslankte (corona)vorm door kon gaan, maar acht dat niet mogelijk ondanks de verder versoepelde RIVM-maatregelen.

  1. Brummense melkveehouder deelt succesrecept voor gezonde melk
    PREMIUM

    Brummense melkveehou­der deelt succesre­cept voor gezonde melk

    Vlinderbloemige planten, rode klaver, mestwormen, lieveheersbeestjes en boerenzwaluwen. De diversiteit aan planten en dieren die melkveehouder Jan Willem Breukink dagelijks tegenkomt op zijn land in Brummen is groot. Het is het resultaat van zijn overstap op natuurinclusieve landbouw. Hij wordt in deze aanpak gesteund door de gemeente Brummen die zich deze week heeft aangesloten bij het Platform Natuurinclusieve landbouw Gelderland.