Een Zutphenaar is deze week in alle vroegte aangehouden nadat de politie live mee kon lezen met versleutelde berichten die criminele organisaties verstuurden.
Volledig scherm
Een Zutphenaar is deze week in alle vroegte aangehouden nadat de politie live mee kon lezen met versleutelde berichten die criminele organisaties verstuurden. © Politie Waterkwartier Zutphen

Politie sleurt Zutphenaar (38) uit z’n bed na ‘stiekem’ meelezen van zijn criminele berichten

Een 38-jarige man uit Zutphen is dinsdagochtend in alle vroegte in zijn woning aangehouden door de politie. Agenten zijn de man op het spoor gekomen toen ze begin dit jaar erin slaagden live mee te kijken naar miljoenen versleutelde berichten die door criminele organisaties werden verstuurd.

0 reacties

  1. Van kroegoptreden naar doorbraak; hoe Zutphen en Lochem theatertalent gaan opsporen
    PREMIUM

    Van kroegoptre­den naar doorbraak; hoe Zutphen en Lochem theaterta­lent gaan opsporen

    Spelen in een schouwburg is niet voor iedere artiest weggelegd. Veel talentvolle bandjes, cabaretiers, dansers en dichters blijven vaak onontdekt buiten de familiaire kring of het kroegencircuit. De theaters in de regio willen die ‘onbekende culturele parels’ een podium bieden en op weg helpen. Theater Hanzehof in Zutphen, Schouwburg Lochem en Orpheus Apeldoorn slaan daarvoor de handen ineen.
    Zutphen