GGD zet een pop-up priklocatie neer om toch nog meer mensen te vaccineren. De keuze valt op drukbezochte locaties om zoveel mogelijk mensen te bereiken. In dit geval stond de GGD bij de Jumbo in Brummen.
Volledig scherm
PREMIUM
GGD zet een pop-up priklocatie neer om toch nog meer mensen te vaccineren. De keuze valt op drukbezochte locaties om zoveel mogelijk mensen te bereiken. In dit geval stond de GGD bij de Jumbo in Brummen. © Kevin Hagens

Pop-up vaccinatielocatie in Brummen blijkt handig: ‘Sinds de persconferentie voelt men zich enigszins gedwongen’

De 80-jarige Gerrit uit Brummen was aangenaam verrast toen hij vanochtend bij het boodschappen doen opeens de pop-up unit van de GGD zag staan. Eindelijk kon hij zijn vaccinatie halen. ,,Voor mij was Zutphen toch wel lastig te bereiken.’’ 

 1. Na 50 (!) seizoenen competitievoetbal stopt Robby (59) uit Eefde: ‘Vroeger kon je meer van elkaar op aan’
  PREMIUM

  Na 50 (!) seizoenen competitie­voet­bal stopt Robby (59) uit Eefde: ‘Vroeger kon je meer van elkaar op aan’

  In 1969 zette Neil Armstrong als eerste mens voet op de maan. Het was ook het jaar dat Robby Barmentloo (59) zijn eerste competitiewedstrijd speelde. Als 8-jarig jochie, voor Sportclub Eefde. Inmiddels bereikte de Eefdenaar de mijlpaal van liefst vijftig (!) seizoenen onafgebroken voetbal in competitieverband. ,,Bijzonder, ik denk niet dat veel amateurvoetballers daaraan komen.”
 2. Alwéér drugspand gesloten in Zutphen, wat gebeurt er met de bewoner(s)? ‘We laten niemand aan lot over’
  PREMIUM

  Alwéér drugspand gesloten in Zutphen, wat gebeurt er met de bewoner(s)? ‘We laten niemand aan lot over’

  Het gebeurde in Zutphen alweer voor de achtste keer dit jaar: sluiting van een drugspand door burgemeester Annemieke Vermeulen, ditmaal aan de Beethovenstraat. Zij gaf onlangs in een interview met de Stentor aan stevig in te zetten op de aanpak van drugsoverlast. Zutphen lijkt harder door te pakken dan veel andere gemeenten. Wat gebeurt er met de bewoner(s) van een gesloten pand?