Margot Schaap debuteert met Drijfzand op het Nederlandse Film Festival in Utrecht, een maand later wordt de film ook gedraaid in de bioscoop in Zutphen.
Volledig scherm
PREMIUM
Margot Schaap debuteert met Drijfzand op het Nederlandse Film Festival in Utrecht, een maand later wordt de film ook gedraaid in de bioscoop in Zutphen. © Jeroen Jazet

Regisseur Margot Schaap uit Zutphen keert met debuut Drijfzand op Nederlands Film Festival terug naar waar de liefde voor film begon

De Zutphense filmmaker Margot Schaap keert met haar debuutfilm Drijfzand terug naar waar ze de liefde voor film zelf vond: het Nederlands Film Festival in Utrecht. Drijfzand gaat op woensdag 29 september in première, niet alleen in Utrecht maar ook in zestig andere filmhuizen door het land, onder meer in Deventer en Zwolle. Vanaf 21 oktober draait de film officieel in de bioscoop, en dan ook in het Luxor Theater in Zutphen.

  1. Na 50 (!) seizoenen competitievoetbal stopt Robby (59) uit Eefde:  ‘Vroeger kon je meer van elkaar op aan’
    PREMIUM

    Na 50 (!) seizoenen competitie­voet­bal stopt Robby (59) uit Eefde: ‘Vroeger kon je meer van elkaar op aan’

    In 1969 zette Neil Armstrong als eerste mens voet op de maan. Het was ook het jaar dat Robby Barmentloo (59) zijn eerste competitiewedstrijd speelde. Als 8-jarig jochie, voor Sportclub Eefde. Inmiddels bereikte de Eefdenaar de mijlpaal van liefst vijftig (!) seizoenen onafgebroken voetbal in competitieverband. ,,Bijzonder, ik denk niet dat veel amateurvoetballers daaraan komen.”