Foto ter illustratie van een motor van de politie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie van een motor van de politie. © ANP

Snelheidsmaniak met zoon (14) achterop motor is politie te snel - maar niet te slim - af bij Zutphen

De politie heeft afgelopen weekend in Zutphen en omgeving de handen vol gehad aan twee snelheidsduivels die met levensgevaarlijke capriolen uit de handen van de politie probeerden te blijven. Bij een vader zat zijn 14-jarige zoontje achterop. De politie staakte de achtervolging na 20 kilometer, maar de daders komen niet zonder straf weg.

0 reacties

 1. Brummen wil minimabeleid voor inwoners verruimen: ‘Steeds moeilijker voor inwoners rond te komen’
  PREMIUM

  Brummen wil minimabe­leid voor inwoners verruimen: ‘Steeds moeilijker voor inwoners rond te komen’

  Brummenaren die net iets meer dan het minimuminkomen verdienen en door de extreem gestegen energieprijzen in de financiële problemen komen, kunnen binnenkort wellicht toch in aanmerking komen voor verschillende regelingen van de gemeente. De gemeente wil de inkomensgrens daarvoor verhogen tot 130 procent van het minimuminkomen. ,,Meedoen in de samenleving komt onder druk te staan.”
 2. Envelopje op de deurmat en knutselen maar: creatief per post voor Zutphense ouderen
  PREMIUM

  Envelopje op de deurmat en knutselen maar: creatief per post voor Zutphense ouderen

  Bij Zutphense ouderen ligt vanaf januari een envelop met een creatieve opdracht op de deurmat. Dan kunnen zij zich helemaal uitleven in pen- of potloodtekeningen of van bestek gemaakte sculpturen. Het project Kunst door de Brievenbus moet niet alleen de fantasie van ouderen prikkelen, maar ze tevens onder de mensen houden. ,,Lekker iets in elkaar knutselen met een kleinkind, dat kan ook.’’