Foto ter illustratie van een motor van de politie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie van een motor van de politie. © ANP

Snelheidsmaniak met zoon (14) achterop motor is politie te snel - maar niet te slim - af bij Zutphen

De politie heeft afgelopen weekend in Zutphen en omgeving de handen vol gehad aan twee snelheidsduivels die met levensgevaarlijke capriolen uit de handen van de politie probeerden te blijven. Bij een vader zat zijn 14-jarige zoontje achterop. De politie staakte de achtervolging na 20 kilometer, maar de daders komen niet zonder straf weg.

0 reacties

 1. Vader van MH17-slachtoffer Rowen (12) uit Zutphen in rechtbank: ‘Het verdriet wordt alleen maar groter’
  PREMIUM
  VIDEO

  Vader van MH17-slachtof­fer Rowen (12) uit Zutphen in rechtbank: ‘Het verdriet wordt alleen maar groter’

  De Zutphense Peter Bats deed vandaag tijdens het MH-17 proces zijn verhaal in de extra beveiligde rechtbank op Schiphol. Hij vertelt over het onbeschrijfelijke gemis van zijn 12-jarige zoon Rowen die samen met zijn Helmondse moeder en haar vriend omkwam bij de ramp met de MH17. ,,Het leven van ons als gezin wordt voor altijd overschaduwd door de donkere vlek van de MH17-ramp.”
 2. Hoe dit gebied tussen Zutphen en Eefde al 20 jaar in teken staat van windmolens: ‘Ben het nu echt zat’
  PREMIUM

  Hoe dit gebied tussen Zutphen en Eefde al 20 jaar in teken staat van windmolens: ‘Ben het nu echt zat’

  Na jaren van verzet uit de buurt zette de Raad van State dit voorjaar een streep door het plan voor drie nieuwe windmolens tussen Zutphen en Eefde. Een hoofdpijndossier leek ten einde te komen, maar niets is minder waar. Omwonenden vrezen nog steeds voor windreuzen in het gebied waar twintig jaar geleden al de eerste onrust ontstond. ,,Het zou fijn zijn om eindelijk een keer rust te krijgen.’’