Twintigers vliegen uit de bocht en rammen gevel van net verbouwde boerderij: ‘We kunnen opnieuw beginnen’

VIDEOIn het Gelderse Leuvenheim is vannacht rond 03.30 uur een auto uit de bocht gevlogen en een huis in gereden. De bewoners zijn met de schrik vrij gekomen, maar kunnen voorlopig niet terug naar huis. De vrouw en man uit de auto, beiden 20 jaar, zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie denkt dat de bestuurder drugs had gebruikt. 

7 reacties

 • bert Linden

  2 maanden geleden
  Onder invloed van, daar kunnen vezekeringen wel wat mee, denk dat de bestuurder hier veel " lesgeld "voor gaat betalen.
 • J.C. Kattestaart

  2 maanden geleden
  Hard rijden,drugs gebruik.Deze bestuurder en de meerijder 20 jaar jong.Jullie hebben het bewijs weer geleverd.Goed gedaan http://hoor.OM vult de rest van de paparassen wel in.Hoe dit verder afgehandeld word.
 • Arend

  2 maanden geleden
  Tja van bukkum hoe oud was jij toen je je rijbewijs haalde. Ligt niet aan leeftijd maar aan mentaliteit van een groepjejingeren. Maar ach scheer maar over 1 kam. Denk dat je beeld wat vertroebeld is. Meeste jongeren doen dit soort dingen niet en komen dus niet in de krant. Zo jammer en zo zuur dit weer.
 • J.C. Phitphan

  2 maanden geleden
  @ Eric Gemser, Ik vrees voor je dat dat niet gaat gebeuren, met een weekje schoffelen heb je het wel gehad, weet je de Pool nog?? straalbezopen, geen rijbewijs, geen verzekering, veel en veel te hard door de bebouwde kom, moeder met kind op zebra doodgereden, maar een lullig strafje, omdat anders zijn verblijfsvergunning in gevaar kwam, dat is het Nederlandse strafklimaat, waarvan de uitvoerders zelf maar blijven roepen dat ze zo zwaar straffen, al jaren een lachertje, helaas.
 • VanBukkem

  2 maanden geleden
  Tja. Twintigers. Wat moet je er van zeggen. En dan zijn er ook zogenaamde deskundologen die het een goed idee vonden om jongeren al vanaf hun 17e het rijbewijs te laten halen. Ik ben geen deskundoloog, maar ik kan jullie wel vertellen: dat is vragen om problemen. Het gros van de zware ongevallen wordt veroorzaakt door de leeftijdscategorie 17 tot 25 jaar. Omdat 1) hun hersenen nog niet helemaal volgroeid zijn en 2) ze onlosmakelijk verbonden zijn met hun mobieltje(en vaak niet op de weg letten.)