Uitslaande brand in woning in Zutphen snel geblust

videoIn een woning aan de Johan van Oldenbarneveldtstraat in Zutphen is vanavond brand uitgebroken.

De brand brak tegen 19.15 uur uit. De veiligheidsregio meldde dat de brand korte tijd uitslaand was. Tegen 19.40 uur was het vuur meester. De brand trok veel bekijks vanuit de buurt. Op straat keek men toe hoe de brandweer het vuur te lijf ging.

De brandweer meldde na de brand dat de woning voorlopig onbewoonbaar is. Na de bluswerkzaamheden ging de brandweer over op het ventileren van de naastgelegen woningen. Ook werden er metingen uitgevoerd voor de aanwezigheid van koolstofmonoxide.

De Johan van Oldenbarneveldtstraat werd afgezet. De oorzaak van de brand is nog onbekend. Voor zover bekend zijn er geen slachtoffers.

Volledig scherm
De rook komt uit de woning in Zutphen © Judah Bolink
Volledig scherm
De bluswerkzaamheden zijn voorbij. De brandweer gaat over op het uitvoeren van metingen en het ventileren van de omliggende woningen. © Judah Bolink
}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
  1. Vijf minuten tot een kwartier wachten om de N348 tussen Zutphen en Gorssel over te steken
    PREMIUM
    video

    Vijf minuten tot een kwartier wachten om de N348 tussen Zutphen en Gorssel over te steken

    Eerder van huis om op tijd op school te komen omdat je de Zutphenseweg (N348) met de fiets moet oversteken. Scholieren vanuit Deventer, Epse en Gorssel richting Zutphen zijn er voorlopig nog niet vanaf. Nu het de vraag is of het kruispunt Quatre Bras wel wordt aangepakt, blijft het voor fietsers wachten of gevaarlijke capriolen uithalen om de andere kant van de weg te halen in de ochtendspits.