Volledig scherm
Veel schade bij een kettingbotsing tussen Zutphen en Voorst © News United/Cor Garratsen.

Veel schade en overlast bij kettingbotsing N345 Zutphen

Verkeer op de N345 (Weg naar Voorst) bij Zutphen heeft veel last van een kettingbotsing waarbij vier voertuigen betrokken waren. Een persoon raakte daarbij gewond. 

Het ongeluk gebeurde iets voor drie uur, ter hoogte van een wegversmalling. Het verkeer moet daar afremmen, maar een bestuurder had dat te laat in de gaten. Met als gevolg een kettingbotsing tussen in totaal drie auto's en een bedrijfsbusje. Alle voertuigen raakten zwaar beschadigd en moeten worden afgesleept door een bergingsbedrijf.  

Ondanks de ravage viel het persoonlijk leed mee: een persoon werd ter plekke door ambulancepersoneel behandeld. Het verkeer werd langs het ongeluk geleid, hetgeen voor veel vertraging leidde. 

  1. Vijf minuten tot een kwartier wachten om de N348 tussen Zutphen en Gorssel over te steken
    PREMIUM
    video

    Vijf minuten tot een kwartier wachten om de N348 tussen Zutphen en Gorssel over te steken

    Eerder van huis om op tijd op school te komen omdat je de Zutphenseweg (N348) met de fiets moet oversteken. Scholieren vanuit Deventer, Epse en Gorssel richting Zutphen zijn er voorlopig nog niet vanaf. Nu het de vraag is of het kruispunt Quatre Bras wel wordt aangepakt, blijft het voor fietsers wachten of gevaarlijke capriolen uithalen om de andere kant van de weg te halen in de ochtendspits.