Sportclub Brummen en VV Oeken gaan toch het gesprek weer met elkaar aan. Later deze maand kijken voorzitters Emile Jager (VV Oeken, links) en Paul Busser (Spc. Brummen) of er vertrouwen is voor nieuwe gesprekken over een samenwerking.
Volledig scherm
PREMIUM
Sportclub Brummen en VV Oeken gaan toch het gesprek weer met elkaar aan. Later deze maand kijken voorzitters Emile Jager (VV Oeken, links) en Paul Busser (Spc. Brummen) of er vertrouwen is voor nieuwe gesprekken over een samenwerking. © Archieffoto Jeroen Jazet

Voetballers Brummen en Oeken begraven de strijdbijl en gaan weer om de tafel voor een samenwerking

Een fusie, een gezamenlijke jeugd- en vrouwenafdeling of volledig zelfstandig blijven. Een samensmelting van Sportclub Brummen en VV Oeken houdt de gemoederen op de voetbalvelden in Brummen al lange tijd bezig. Totdat de gesprekken na de afgelopen zomerstop botsten. Na een paar maanden lijkt de strijdbijl begraven en gaan beide clubs toch weer met elkaar in gesprek over een samenwerking.

 1. Anonieme brief verspreid tegen avondklok in Zutphen: ‘Ga met vlaggen de straat op’
  PREMIUM

  Anonieme brief verspreid tegen avondklok in Zutphen: ‘Ga met vlaggen de straat op’

  In de Zutphense wijk Leesten is op een aantal adressen een brief verspreid waarin een oproep wordt gedaan de avondklok te negeren en met vlaggen de straat op te gaan. Of de actie te ondersteunen door de vlag uit te hangen. Leestenaren liggen niet wakker van het pamflet, die anoniem in brievenbussen is gestopt. Op straat blijft het rustig. Gevlagd wordt er ook niet. ,,Ik vind het een opruiende brief’’, zegt burgemeester Annemieke Vermeulen stellig.
 1. Dit was Nederland vandaag: maandag 25 januari
  Play

  Dit was Nederland vandaag: maandag 25 januari

 2. Dierenbelangenorganisatie: ‘Stop met inzetten van honden en paarden bij rellen'
  Play

  Dierenbe­lan­gen­or­ga­ni­sa­tie: ‘Stop met inzetten van honden en paarden bij rellen'