Ze heeft ze allemaal, de veertig boekjes die tot dusver verschenen bij De Geiten Pers. Marguerite Tuijn is een van uitgevers die Brummense literatuur laten schrijven.
Volledig scherm
PREMIUM
Ze heeft ze allemaal, de veertig boekjes die tot dusver verschenen bij De Geiten Pers. Marguerite Tuijn is een van uitgevers die Brummense literatuur laten schrijven. © Kevin Hagens

Wat is het geheim van De Geiten Pers? Grote schrijvers maken graag literatuur over Brummen

Zonder kapitalen te investeren weten ze grote schrijvers aan zich te binden en ‘de Brummense werkelijkheid literair te verrijken’. In coronatijd vraagt dat wel om extra creativiteit, merken de uitgevers van De Geiten Pers, met hun 41ste boekje op het punt van verschijnen.

 1. Jongeren van schrijfclub Nuwanda in Zutphen pennen corona van zich af: ‘Mijn typemachine baalt van mij’
  PREMIUM

  Jongeren van schrijf­club Nuwanda in Zutphen pennen corona van zich af: ‘Mijn typemachi­ne baalt van mij’

  Alleen op je studentenkamer. Niet op stap met je vrienden. Voor jongeren is de coronatijd een straf. Hoe ga je daarmee om en hoe raak je je coronastress kwijt? De jongeren van de Zutphense schrijfclub Nuwanda hebben een uitlaatklep: maak een kort verhaal over corona. Het is de bedoeling dat die schrijfsels, samen met andere korte verhalen, in de loop van 2021 worden gebundeld en uitgebracht.
 1. Familie van dader aanval in Nice vol ongeloof
  Play

  Familie van dader aanval in Nice vol ongeloof

 2. Thomas van Bommel maakt net als vader Mark eerste profgoal tegen Helmond Sport
  Play

  Thomas van Bommel maakt net als vader Mark eerste profgoal tegen Helmond Sport