Yolanthe Franken voor haar houtkachel.
Volledig scherm
PREMIUM
Yolanthe Franken voor haar houtkachel. © Arjan Gotink

Yolanthe (70) uit Warnsveld liet cv verwijderen uit angst voor hoge kosten: ‘Hulp met isoleren zou fijn zijn’

Mijn energierekeningEnergieprijzen rijzen de pan uit, mensen zien soms wel een verdrievoudiging van hun maandbedrag op de energierekening. Hoe gaan ze daarmee om en wat doen ze tegenwoordig anders? Yolanthe Franken (70) uit Warnsveld liet de cv-ketel uit haar huis verwijderen uit angst voor torenhoge energiekosten. ,,Geld om te verduurzamen is er eigenlijk niet.”

1 reactie

 • Henry Zevenhuizen

  2 maanden geleden
  In deze situatie is verkoop de beste oplossing. De huizen zijn de afgelopen tijd flink in waarde gestegen. Zo ook dit vrijstaande huis, waar veel vraag naar is. Voor de opbrengst kun je een comfortabel energie-vriendelijk kleiner huis kopen plus nog een paar ton op de bank overhouden voor een zorgeloze oude dag.
 1. Voormalig Zutphense wethouder wordt directeur van gemeente Brummen: ‘Loop nooit weg voor moeilijke opgaven’
  PREMIUM

  Voormalig Zutphense wethouder wordt directeur van gemeente Brummen: ‘Loop nooit weg voor moeilijke opgaven’

  In 2021 leek het alsof hij de deuren van het gemeentehuis definitief achter zich dichtsloeg, maar over twee maanden wandelt hij er toch weer vrolijk binnen. Harry Matser (61), voormalig wethouder in Zutphen, keert terug in de ambtenarij. Weliswaar in een andere rol én plek: vanaf april start hij als gemeentesecretaris, de hoogste ambtenaar in het gemeentehuis, in Brummen. ,,Ik ben niet iemand die heel principieel is.”