CDA’ers Karin van Wamel en Mark Purperhart in het Vogelpark in Zutphen. Ze maakten zich hard voor een Corona Gedenkplaats in Zutphen. Bijvoorbeeld in dit park.
Volledig scherm
PREMIUM
CDA’ers Karin van Wamel en Mark Purperhart in het Vogelpark in Zutphen. Ze maakten zich hard voor een Corona Gedenkplaats in Zutphen. Bijvoorbeeld in dit park. © Jeroen Jazet

Zoektocht naar plek voor ‘Corona Gedenkplaats’ in Zutphen stokt voorlopig: ‘Nog te vroeg voor’

Een plek waar inwoners stil kunnen staan bij de gevolgen van het coronavirus. Hoe de gedenkplek eruit moest komen te zien wisten CDA’ers Karin van Wamel en Mark Purperhart nog niet. Dát die er moet komen wel. Ze riepen de gemeente op om een plek in Zutphen aan te wijzen waar zo’n gedenkplek gerealiseerd kon worden. Tevergeefs. Voorlopig komt die plek er nog niet.

  1. Brummen gaat 80 nieuwe woningen bouwen, maar komen die ook terecht bij Brummenaren?
    PREMIUM

    Brummen gaat 80 nieuwe woningen bouwen, maar komen die ook terecht bij Brummena­ren?

    Brummen is een stap dichterbij een flinke aanwas van nieuwe, betaalbare woningen. Er zit namelijk vaart in het woningbouwproject op de Elzenbos nu er een overeenkomst is gesloten met projectontwikkelaars. 24 huizen in de vrije sector en 54 woningen in de lagere prijsklasse moeten er komen, speciaal voor starters. Maar hoe zorgt de gemeente ervoor dat deze woningen ook echt naar Brummenaren gaan?