Het oude en nieuwe stadhuis van Zutphen. Inwoners met een sociaal plan om de stad beter te maken hoeven zich straks niet meer op het stadhuis te melden. Het Zutphenfonds brengt inwoners in contact met onder meer het bedrijfsleven.
Volledig scherm
PREMIUM
Het oude en nieuwe stadhuis van Zutphen. Inwoners met een sociaal plan om de stad beter te maken hoeven zich straks niet meer op het stadhuis te melden. Het Zutphenfonds brengt inwoners in contact met onder meer het bedrijfsleven. © Archief/Zutphens Persbureau

Zutphenfonds helpt bij opzetten van je sociale initiatief

Sociale initiatieven zijn er genoeg volgens de gemeente Zutphen. Te vaak stranden deze plannen deels of geheel omdat inwoners niet goed weten waar ze terecht moeten. Daar moet met het Zutphenfonds verandering in komen. 

  1. Ondernemer Titus (62) uit Twello begint nieuw restaurant op deze bekende locatie: ‘Dit is mijn laatste trucje’
    PREMIUM

    Ondernemer Titus (62) uit Twello begint nieuw restaurant op deze bekende locatie: ‘Dit is mijn laatste trucje’

    Het contrast kan bijna niet groter. Waar in coronatijd dagelijks mensen stokjes in hun neus kregen voor een coronatest, schuiven nu mensen aan voor een hapje of een drankje. Ondernemer Titus Mulder (62) ging de uitdaging aan en toverde het ogenschijnlijk verloederde pand aan de Rijksstraatweg in Twello om tot een café-restaurant. ,,Maar niet voor mensen in driedelig pak.”
    Twello