Zutphense kapster Cher (20) breekt door dankzij talentenprijs

videoKapster Cher van Hardeveld gaat viral sinds afgelopen maandagavond. De 20-jarige Zutphense haarstyliste won toen in Utrecht de Young Intercoiffure Award, een prestigieuze prijs voor kapperstalent. Ze werd diezelfde avond bijna gerecruteerd door het gerenommeerde kappersimperium van Rob Peetoom, maar bedankte voor de eer.

Want Cher is nog niet uitgeleerd in Zutphen, zegt ze. Daar werkt ze sinds vijf jaar bij Hairstyling Manon, de zaak van Manon Rensen. ,,Manon heeft me het vak geleerd’’, zegt Cher. ,,Ik heb het hier nog steeds naar m'n zin.’’ Haar baas luistert geamuseerd en goedkeurend mee. ,,We zijn erg blij met Cher. Ze is een leergierige en creatieve haarstyliste die we hier graag nog even houden.’’

  1. 80.000 euro verlies, maar FC Zutphen raakt niet in paniek: ‘Die cijfers had ik niet moeten noemen’
    PREMIUM

    80.000 euro verlies, maar FC Zutphen raakt niet in paniek: ‘Die cijfers had ik niet moeten noemen’

    Hij is nog geen twee maanden voorzitter, toch had Herman Tuininga tijdens de nieuwjaarsreceptie van FC Zutphen afgelopen weekend een duidelijke boodschap. Op sportief vlak gaat het ‘niet verkeerd’ met de voetbalclub, maar financieel moet het beter. Met een verlies van 80.000 euro over de afgelopen twee jaren is er werk aan de winkel. Maar paniek? Daar is volgens de preses geen sprake van.