Afgezette snelwegen en hulpdiensten bekogeld met vuurwerk: boeren weer in actie in Oost-Nederland

MET VIDEOBrandende hooibalen, 20 kuub stront en een bezoekje aan het politiebureau. Ook dinsdag regende het boerenprotesten in Oost-Nederland. Vooral het verkeer op de snelwegen had hier veel last van.

5 reacties

 • E Seckel

  2 maanden geleden
  Ik ben het met de mede reageerders eens. De boeren mogen dan wel op onacceptabele manier bedreigd worden ze zijn nu doorgeslagen en demonstreren op de verkeerde plek en op de verkeerde manier.
 • H. Osinga

  2 maanden geleden
  Ik BEGREEP boeren. Regeling maken, investeer op basis daarvan, Nieuwe regeling, investering waardeloos. Dat maakt deze acties waarbij verpleegkundigen te laat op hun werk komen en eindeloos onderweg zijn naar hun verdiende rust onbegrijpelijk. Dit geldt natuurlijk ook voor andere werkenden.
 • Hugo Van Oosterhout

  2 maanden geleden
  Dit is best knap boeren, her is jullie gelukt om ook mijn draagvlak volledig te verpesten. Zoals de politiek van jullie af had moeten blijven dienen jullie van een politieagent af te blijven. Er is nu op zoveel plaatsen zoveel te ver gegaan, blijf nu maar op je erg en onderga de consequenties. Zonde voor de goede onder de boeren maar jullie harde kern heeft het verpest.
 • Edwin Dik

  2 maanden geleden
  Waarom moest er nu weer een boom en 100 knotwilgen omgezaagd worden? De boeren verliezen op deze wijze alle sympathie. Laat de regering als antwoord alle subsidie aan deze bedrijfstak maar eens stopzetten en kijken wie het dan nog gaat redden...
 • Aart Schutte

  2 maanden geleden
  Ja en…? Geweldig, en laten we de boeren steunen! Den Haag zou ondertussen moeten begrijpen dat het afgelopen is met de corrupte puinhoop, en het slopen van de voedselvoorziening in “oorlogstijd “. En dat terwijl al de prijzen stijgen?!. Of zeggen de cijfers BBB niet genoeg? Schande voor Nederland!

In samenwerking met indebuurt Zwolle