Auto geraakt door omgevallen boom op snelweg A50 tussen Zwolle en Apeldoorn

Video + UpdateLangs de A50 tussen Zwolle en Apeldoorn is vanmiddag een boom omgevallen en op een auto terechtgekomen. Dat gebeurde ter hoogte van Emst. De auto raakte zwaar beschadigd. Ook de auto die hierachter reed werd door de takken geraakt. Het ongeluk zorgde rond 14.30 uur voor een flinke vertraging. Het verkeer stond vast tussen Heerde-Zuid en Vaassen. 

 1. Ondanks jarenlange strijd van buren ligt zonnepark Dalfsen in het verschiet: ‘Houden vol tot het eind’
  PREMIUM

  Ondanks jarenlange strijd van buren ligt zonnepark Dalfsen in het verschiet: ‘Houden vol tot het eind’

  Hun verzet tegen de komst van het zonnepark in Dalfsen leek geslaagd. Totdat de rechter vorige zomer de zijde van het bedrijf koos. Hierna kregen de plannen voor het eerst groen licht. Het onderwerp staat maandag weer op de agenda in de gemeenteraad. Buurtvereniging Marshoek Stroomt blijft tot het allerlaatste moment hoop koesteren. ,,Dit gebied is niet geschikt voor al die panelen.”
  Zwolle
 2. Villa’s in ‘woongebiedje’ in Heino zorgen voor discussie in raad: ‘Bouwen we voldoende voor juiste doelgroep?’
  PREMIUM

  Villa’s in ‘woonge­bied­je’ in Heino zorgen voor discussie in raad: ‘Bouwen we voldoende voor juiste doelgroep?’

  Elf nieuwe woningen in Heino zorgen voor flinke discussie in de gemeenteraad in Raalte. Op het voormalig Van der Vechte-terrein in het dorp ligt een plan voor zeven rijtjeswoningen en vier villa’s, maar wordt er wel voor de juiste doelgroep gebouwd? Volgens de wethouders past het plan in het afgesproken beleid, een groot deel van de raad denkt daar anders over. ,,Je tast gebieden aan met woningen waaraan geen behoefte is.”
  Heino

In samenwerking met indebuurt Zwolle