Een 19-jarige student van het Deltion College in Zwolle reed maandagmiddag in op een groep studenten, nadat hij de macht over het stuur verloor.
Volledig scherm
PREMIUM
Een 19-jarige student van het Deltion College in Zwolle reed maandagmiddag in op een groep studenten, nadat hij de macht over het stuur verloor. © Luciano de Graaf

Automobi­list (19) die groep jongeren schepte bij Deltion College in Zwolle is zelf ook student, politie onderzoekt driften

VideoDe auto die maandagmiddag in Zwolle inreed op een groep jongeren, werd bestuurd door een 19-jarige man uit Almere. Hij is zelf ook student aan het Deltion College, net als de gewonden. Door te driften zou de Toyota-rijder de macht over het stuur zijn verloren. Hij is door de politie aangemerkt als verdachte. 

0 reacties

  1. ‘Dominee’ Ruben van de Belt (30), van luie leerling uit Emmeloord tot kopstuk in politiek Zwolle
    PREMIUM
    Profiel

    ‘Dominee’ Ruben van de Belt (30), van luie leerling uit Emmeloord tot kopstuk in politiek Zwolle

    Hij verborg zijn dramatische vmbo-rapport voor z’n ouders, stortte zich op gamen en leek in niets op weg naar een belangrijke politieke functie. Een bezoek aan Bangladesh veranderde alles in het leven van de in Emmeloord geboren Ruben van de Belt. Nu leidt de afgestudeerde theoloog de grootste partij van Zwolle en gaat als ChristenUnie-lijsttrekker de verkiezingen in.

In samenwerking met indebuurt Zwolle