Ongeluk op A28.
Volledig scherm
Ongeluk op A28. © Politie Zwolle

Beginnende automobilist veroorzaakt voor zoveelste keer ongeluk, dit keer op A28

Een hardleerse bestuurder is dinsdagavond voor de zoveelste keer in korte tijd betrokken bij een zwaar ongeval. Het is voor de beginnende automobilist al de derde keer in twee maanden dat hij of zij bij een ongeluk betrokken is. Nu reed de bestuurder de auto in de vangrail op de A28 bij Zwolle.

3 reacties

 • J.C. Kattestaart

  2 maanden geleden
  3e zware ongeval in 2 maanden.Hoe heeft dit figuur ooit zijn rijvaardigheids certivicaat behaald.Over geest verruimende middelen gebruiken tijdens het besturen van een automobiel wil ik niets kwijt.Alleen dat het gebruiken hiervan niet toegestaan is tijdens het besturen van een voertuig.
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Onvoorstelbaar dat dit allemaal kan in dit losgeslagen land Rijbewijs levenslang intrekken en zware straffen graag
 • E van der Harg

  2 maanden geleden
  Opsluiten voor een flinke tijd om te beginnen, Daarna aan t werk zetten in een revalidatiecentrum waar zwaargewonden proberen weer een beetje leven op te pakken na een ongeval met drank en drugs en [jeugdig] onverstand. En op welke wijze dan ook voorkomen dat die stommeling de komende tien jaar nog achter een autostuur plaatsneemt...
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  21

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Zwolle