Bewoners van de appartementen in onder meer de Ruusbroecstraat in Zwolle kregen deze brief in de bus.
Volledig scherm
PREMIUM
Bewoners van de appartementen in onder meer de Ruusbroecstraat in Zwolle kregen deze brief in de bus. © Samengestelde foto van Google Streetview/de Stentor

Belegger doet zich voor als ‘koppel’ en probeert woningen in Zwolle te kopen: ‘Bij ons is dit verboden’

‘Wij zijn Galvano en Kimberly en wij zijn op zoek naar een vergelijkbare woning als die van u.’ In verschillende buurten in Zwolle kregen bewoners een briefje in de bus met deze inleiding. Het blijkt om vastgoedhandelaren te gaan die hun winst proberen op te krikken. ,,Bij ons is dit ten strengste verboden’’, zegt regiovoorzitter Jeroen Hofstede van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

0 reacties

  1. Wadinko neemt belang in Axxor; nieuwe vestiging komt eraan

    Wadinko neemt belang in Axxor; nieuwe vestiging komt eraan

    Participatiemaatschappij Wadinko uit Zwolle heeft een belang genomen in het eveneens Zwolse Axxor. Het bedrijf specialiseert zich in het produceren en toepassen van papieren honingraat, een lichtgewicht en duurzaam constructiemateriaal. Axxor zal de financiële injectie die gepaard gaat met de deelneming door Wadinko, aanwenden voor een groeistrategie, de bouw van een nieuwe vestiging in Zwolle en de uitbreiding van de huidige productie- en R&D-faciliteiten.

In samenwerking met indebuurt Zwolle