Ben jij een bijzondere motormuis? Meld je dan bij de Stentor voor een speciale reportage met Carmen!

LEZERSOPROEPSteeds meer mensen halen een motorrijbewijs, ook in Oost-Nederland. De Stentor is op zoek naar motorrijders uit deze regio met een speciaal verhaal. Heb jij zo’n verhaal? Dan scheurt verslaggeefster Carmen Kuik graag bij je langs voor een reportage!

De Stentor wil graag in contact komen met motorrijders in ons verspreidingsgebied die een speciaal verhaal hebben. Heb jij een bijzondere motor? Maak je speciale ritten? Heb je een aparte reden waarom je bent gaan motorrijden?

Ben je uitgesproken liefhebber van Japanse snelheidsduivels of crossmotoren? Of ben je juist die zondagsrijder die op het gemak een stukje gaat cruisen op een Harley? Maak je misschien niet alledaagse motorvakanties? Of rijd je liever in formatie met een gekke vriendenclub?

Mail ons!

Wellicht rijd je er liever helemaal niet op en heb je er één voor de sier op de oprit staan. Of dat je er liever onder ligt om lekker te sleutelen.

Hoe dan ook: als je denkt dat je een apart motorverhaal hebt dat zich leent voor een video-interview met Carmen, dan horen wij dat graag!

Stuur daarvoor een mail naar online@destentor.nl onder vermelding van ‘Oproep Motorrijders’. Zet in die mail alsjeblieft je naam, woonplaats, telefoonnummer en kort de reden waarom wij bij jou zouden moeten langskomen. Je mag er ook een mooie foto van jezelf en jouw motor in meesturen.

Heb je een leuk verhaal over jou en jouw motor? Dan scheurt Stentor-verslaggefeester Carmen Kuik bij je lnags voor een repo!
Volledig scherm
Heb je een leuk verhaal over jou en jouw motor? Dan scheurt Stentor-verslaggefeester Carmen Kuik bij je lnags voor een repo! © Videostill

Veel motormuizen in Dalfsen, Bronck, Lochem, Ommen en Staphorst

Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat er in deze regio relatief veel mensen zijn met een motorrijbewijs, bijvoorbeeld in de gemeenten Dalfsen en Bronckhorst (zo’n 18 procent). Maar ook in Lochem, Ommen en Staphorst hebben relatief veel volwassenen (15 procent) een motorrijbewijs. Het landelijk gemiddelde ligt op 10,6 procent.

In samenwerking met indebuurt Zwolle