Acties bij de vestiging van Wehkamp in Maurik. Het is voor het eerst in de geschiedenis van het onlinewarenhuis dat het werk er is neergelegd.
Volledig scherm
PREMIUM
Acties bij de vestiging van Wehkamp in Maurik. Het is voor het eerst in de geschiedenis van het onlinewarenhuis dat het werk er is neergelegd. © Raphael Drent

Bond voert druk op Wehkamp op: ‘Elke dag actie’

Vakbond FNV bereidt hardere acties voor bij Wehkamp. Inzet vormt een sociaal plan voor 82 medewerkers die hun baan  kwijtraken. Het onlinewarenhuis wil het distributiecentrum in Maurik (52 medewerkers) eind dit jaar sluiten. In Zwolle gaat het om een reorganisatie en gaan 30 banen verloren.

  1. Eigenaar leegstaande boerderij in Hasselt schrikt van verwoestende brand: ‘Zien dit zeker niet als geluk bij ongeluk’
    PREMIUM

    Eigenaar leegstaan­de boerderij in Hasselt schrikt van verwoesten­de brand: ‘Zien dit zeker niet als geluk bij ongeluk’

    De felle brand die zondag de leegstaande boerderij in Hasselt tot de grond toe liet afbranden, zit de potentiële plannen voor woningbouw niet in de weg, vertelt eigenaar Heutink Groep. De vervallen en overwoekerde boerderij was menig inwoner een doorn in het oog en zou al afgebroken worden. Dat is nu niet meer nodig, want het huis is helemaal verwoest. „Maar we zien dit zeker niet als een geluk bij een ongeluk.”
    Hasselt