In de nacht van 9 op 10 december 2018 onderzoekt de politie de gewelddadige overval op een woning in de Zwolse Willem Barentszstraat. Deze Rolex (inzet) werd buitgemaakt.
Volledig scherm
PREMIUM
In de nacht van 9 op 10 december 2018 onderzoekt de politie de gewelddadige overval op een woning in de Zwolse Willem Barentszstraat. Deze Rolex (inzet) werd buitgemaakt. © News United / AVROTROS

Bruikbare tips over gewelddadige Rolexroof in Zwolle blijven uit

VideoDe politie heeft naar aanleiding van een uitzending van het tv-programma Opsporing Verzocht geen bruikbare tips binnengekregen over de gewelddadige overval op een chemicaliënhandelaar in Zwolle. Volgens een woordvoerder van de politie zijn er ‘enkele’ tips binnengekomen, maar die hebben nergens toe geleid.

  1. Buren zien hoe man in Zwolle met fietsen smijt en spiegels van 27 auto’s aftrapt: ‘Hij ging tekeer’
    PREMIUM
    1

    Buren zien hoe man in Zwolle met fietsen smijt en spiegels van 27 auto’s aftrapt: ‘Hij ging tekeer’

    Bewoners van de Rembrandtflat in Zwolle wisten niet wat ze meemaakten zaterdagavond. Een 27-jarige man smeet geparkeerde fietsen op de weg en vernielde geparkeerde auto's aan de Nijverheidstraat. ,,Hij ging tekeer!’’ aldus een buurman. De politie rekende de man ter plekke in. Op de vernielde auto’s werden handgeschreven briefjes achtergelaten: ‘Doe aangifte.’ Op de parkeerstrook ging het in het verleden veel vaker mis.

In samenwerking met indebuurt Zwolle