Volledig scherm
De politie zoekt deze buggy die is gestolen tussen Dalfsen en Zwolle. © Politie Dalfsen

Brutale diefstal: race buggy na pechgeval gestolen tussen Dalfsen en Zwolle

In het buitengebied tussen Dalfsen en Zwolle is vrijdagmiddag een race buggy gestolen. Het voertuig van het bedrijf Buggyrally was daar neergezet na een pechgeval. Toen de eigenaar de buggy wilde ophalen, was het voertuig onvindbaar.

Mensen kunnen bij Buggyrally een buggy huren. De startlocatie is in het Overijsselse Delden. Maandagochtend was het rijtuig volgens een medewerker nog niet gevonden. De buggy is voorzien van een kenteken beginnend met de cijfers 01. 

De politie zoekt mensen die de buggy eind vorige week gezien hebben. Via Facebook laten veel mensen in de omgeving weten een buggy te hebben zien rijden, maar het voertuig is nog niet gevonden.

  1. Toiletalliantie voert actie voor meer openbare toiletten: bezoekers station Zwolle kunnen 19 november gratis naar de wc

    Toiletalli­an­tie voert actie voor meer openbare toiletten: bezoekers station Zwolle kunnen 19 november gratis naar de wc

    Op reis, boodschappen aan het doen, druk aan het shoppen en dan moet je uit het niets heel nodig naar het toilet. Dan loop je het risico dat er geen (openbaar) toilet in de buurt is. Op dinsdag 19 november, die in het teken staat van de Wereld Toiletdag, vraagt de Toiletalliantie aandacht voor het belang van meer openbare toiletten. Ook in Zwolle komt de organisatie in actie.
  2. Ook Zwolle vraagt op Wereld Prematurendag aandacht voor veel te vroeg geboren kinderen

    Ook Zwolle vraagt op Wereld Prematuren­dag aandacht voor veel te vroeg geboren kinderen

    Volgens de weersvoorspellingen pakken donkere wolken zich zondag 17 november samen boven Zwolle, maar de gemeente Zwolle en het Isala zullen deze sombere dag toch van kleur voorzien. Op zondag kleuren de Sassenpoort en het Isala-logo bij het kruispunt aan de Ceintuurbaan en bij de hoofdingang namelijk paars, de kleur van de Wereld Prematurendag. Dit om aandacht te vragen voor veel te vroeg geboren kinderen.

In samenwerking met indebuurt Zwolle