De politie en Mobiele Eenheid trokken donderdagmiddag naar het stadhuis van Zwolle. Een groep betogers eiste daar een gesprek met burgemeester Peter Snijders.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie en Mobiele Eenheid trokken donderdagmiddag naar het stadhuis van Zwolle. Een groep betogers eiste daar een gesprek met burgemeester Peter Snijders. © ANP

Burgemeester van Zwolle ernstig bedreigd tijdens ‘last minute’ boerenprotest

Burgemeester Peter Snijders van Zwolle is donderdag ernstig bedreigd tijdens de boerenbetoging in zijn stad. Hij werd de kop-van-jut nadat de politie stevig ingreep. De autoriteiten moesten woensdagavond razendsnel schakelen. Er waren signalen dat de demonstratie grimmig kon verlopen.

0 reacties

  1. HHC trapt in bananenschil, Berkum vergeet te stunten tegen SC Genemuiden en Urk verliest degradatiekraker
    PREMIUM
    Overzicht Zwolle

    HHC trapt in bananen­schil, Berkum vergeet te stunten tegen SC Genemuiden en Urk verliest degradatie­kra­ker

    Voor het eerst sinds de winterstop stond was het voetbalprogramma volle bak, want ook de lagere competities kwamen weer in actie. De hogere competities waren al even bezig, al was dat er bij HHC niet vanaf te zien: zij verloren van hekkensluiter OFC. Urk deed eveneens slechte zaken, want ook zij verloren van een laagvlieger. Berkum mag tevreden zijn na het gelijkspel in de ‘Breman-derby’ tegen SC Genemuiden, al zat er meer in voor de Zwollenaren. Dit en nog veel meer in de overzicht, dat gedurende het weekend wordt aangevuld.

In samenwerking met indebuurt Zwolle