Volledig scherm
Wil jij een mantelzorger in het zonnetje zetten? Laat het ons weten! © Mezzo

Dag van de Mantelzorger: wie zet jij in het zonnetje?

Morgen, 10 november, is het de Dag van de Mantelzorg. Een dag waarop Nederland mantelzorgers verrast en in het zonnetje zet. En daar doen wij graag aan mee.

Bijna iedereen kent wel iemand die - ondanks zijn of haar eigen drukke schema - altijd klaar staat voor een familielid, vriend of buurman die chronisch ziek, gehandicapt of op een andere manier hulpbehoevend is. Die onbetaald en bijna als vanzelfsprekend hulp biedt aan zijn of haar naasten.

Juist die mensen verdienen op de Dag van de Mantelzorger een speciaal podium. Daarom roept de Stentor op: ken jij een mantelzorger in jouw omgeving die het absoluut verdient om in het zonnetje gezet te worden? Laat het ons weten!

Deel in maximaal vijf zinnen (en eventueel een foto) wie jij graag wil bedanken en waarom. Dat kan via een reactie op onze Facebookpagina of door een mail te sturen.

Update: Bedankt voor de vele inzendingen! Wij hebben een selectie gemaakt uit de tientallen reacties die wij ontvingen. Fijn weekend!

  1. Eerste dieren buurtboerderij De Ramshorst in Zwolle weg: ‘Dit doet pijn’
    PREMIUM
    video

    Eerste dieren buurtboer­de­rij De Ramshorst in Zwolle weg: ‘Dit doet pijn’

    De schapen zijn al weg, geiten worden in de ochtend opgehaald. Op de plaats waar jarenlang kinderen hebben genoten van dieren, is het een komen en gaan van mensen die dieren komen ophalen of willen hebben. Beheerder Ray Bergman kreeg honderden reacties uit het hele land nadat hij liet weten dat buurtboerderij De Ramshorst in Zwolle dicht gaat en hij voor ruim twintig dieren een nieuw plekje zoekt.

In samenwerking met indebuurt Zwolle