Eigenaar Branny (zittend achter de piano) en zijn zoon Ronald de Graaf in de muziekwinkel in Zwolle. Ze zijn vooral druk met de revisie van piano’s en vleugels.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaar Branny (zittend achter de piano) en zijn zoon Ronald de Graaf in de muziekwinkel in Zwolle. Ze zijn vooral druk met de revisie van piano’s en vleugels. © Frans Paalman

De klanten van De Graaf Muziek gaan mee met de nieuwe generaties in het bedrijf: ‘Mijn opa kocht bij jouw opa, mijn vader bij jouw vader. Dus ik bij jou’

De OpvolgerDeze regio kent relatief veel familiebedrijven: ondernemingen die van generatie op generatie overgaan en een steunpilaar vormen onder de regionale economie. Maar is bedrijfsopvolging binnen de familie nog altijd vanzelfsprekend? Deze week de muziekwinkel van de familie De Graaf in Zwolle.

 1. Drugsdealer uit Zwolle krijgt taakstraf, ondanks ‘dijk van een probleem in deze stad’
  PREMIUM

  Drugsdea­ler uit Zwolle krijgt taakstraf, ondanks ‘dijk van een probleem in deze stad’

  De officier van justitie wilde drugsdealer Husein A. uit Zwolle twee maanden naar de gevangenis sturen. ,,We hebben een dijk van een probleem in deze stad als het gaat om drugshandel. Deze meneer maakt daar deel van uit.’’ A. werd bij een deal betrapt en zat in zijn auto met ‘De Bolle’, een sleutelfiguur in de Zwolse drugsoorlog. Hij heeft een blanco strafblad en krijgt daarom een taakstraf.

In samenwerking met indebuurt Zwolle

 1. Opnieuw onrust in Arnhem door vuurwerk, één aanhouding
  Play

  Opnieuw onrust in Arnhem door vuurwerk, één aanhouding

 2. FvD-lid: 'Eerdmans is een idealist'
  Play

  FvD-lid: 'Eerdmans is een idealist'