De tien lijsttrekkers tijdens de aftrap van de campagne, vorige week. Van links naar rechts Anja Roelfs (GroenLinks), Jan Nabers (CDA), Silvia Bruggenkamp (Swollwacht), Brammert Geerling (SP), Debbie Mathijsen (Partij voor de Dieren), Cankut Ercan (Volt), Patty Wolthof (PvdA), Marco van Driel (D66), Johran Willegers (VVD) en Ruben van de Belt (ChristenUnie).
Volledig scherm
PREMIUM
De tien lijsttrekkers tijdens de aftrap van de campagne, vorige week. Van links naar rechts Anja Roelfs (GroenLinks), Jan Nabers (CDA), Silvia Bruggenkamp (Swollwacht), Brammert Geerling (SP), Debbie Mathijsen (Partij voor de Dieren), Cankut Ercan (Volt), Patty Wolthof (PvdA), Marco van Driel (D66), Johran Willegers (VVD) en Ruben van de Belt (ChristenUnie). © Frans Paalman

De Snijdersnorm, rookvrije winkelstraten en een ‘plantpolitie’: dit valt op bij de verkiezingsprogramma’s in Zwolle

Van een ‘Snijdersnorm’ voor directeuren in de stad tot een nieuw treinstation en van cultuurtickets van 1 euro tot aan een ‘plantpolitie’. Tien politieke partijen schetsen hun droombeeld van Zwolle in honderden pagina’s verkiezingsprogramma’s. De Stentor spitte de plannen door en zet de belangrijkste verschillen, overeenkomsten en opmerkelijkste ideeën op een rij. 

0 reacties

In samenwerking met indebuurt Zwolle