Het werk aan de A28 mag nog bezig zijn, netbeheerder Enexis is begonnen aan het oplossen van een storing bij de Kranenburgweg naast de snelweg in Zwolle.
Volledig scherm
PREMIUM
Het werk aan de A28 mag nog bezig zijn, netbeheerder Enexis is begonnen aan het oplossen van een storing bij de Kranenburgweg naast de snelweg in Zwolle. © Frans Paalman

Deze twee afsluitingen zorgen voor grote drukte op weg bij A28 in Zwolle: ‘Slechte timing’

Terwijl de werkzaamheden aan de A28 nog volop bezig zijn, is netbeheerder Enexis begonnen met het oplossen van een storing bij een belangrijke verkeersader naast de snelweg in Zwolle. Eén rijbaan is daardoor afgesloten en dat zorgt voor enorme drukte. Het werk aan kabels met een lengte van zo’n 700 meter onder de Vecht kan volgens Enexis niet langer wachten.

1 reactie

  • Dick Boerema

    2 maanden geleden
    Dit is toch geen nieuws. Het is al sinds jaar en dag bekend dat er tot september bijna niks wordt gedaan aan wegwerkzaamheden en dat de laatste 3 a 4 maanden van het jaar alles overhoop wordt gehaald. Blijkbaar krijgen al die instanties aan het begin van het jaar een toezegging hoeveel geld ze krijgen. Dan gaan ze plannen maken, aanbesteden en pas in september/oktober kan het uitgevoerd worden. En dan moet het geld opgemaakt worden omdat ze het anders op 1 januari weer kwijt zijn. Al jaren zo.

In samenwerking met indebuurt Zwolle