Om de bereikbaarheid van vaccineren makkelijker te maken opent de GGD IJsselland de komende weken 'dichtbij-locaties' in elk van de elf gemeenten in haar verzorgingsgebied.
Volledig scherm
PREMIUM
Om de bereikbaarheid van vaccineren makkelijker te maken opent de GGD IJsselland de komende weken 'dichtbij-locaties' in elk van de elf gemeenten in haar verzorgingsgebied. © ANP

Dit is waarom GGD in regio ‘dichtbij-locaties’ opent: ‘Zijn mensen die niet lang willen reizen’

Boosteren of toch die eerste of tweede vaccinatie halen, het kan straks om de hoek. De GGD IJsselland opent  ‘dichtbij’-priklocaties in alle elf gemeenten van haar verzorgingsgebied. Projectleider vaccineren Sebastiaan van Buuren vindt deze nieuwe stap in de vaccinatiecampagne belangrijk. ,,Sommige mensen vinden het te veel gedoe om naar een van de grote priklocaties te reizen.”

0 reacties

  1. Uniek: Zwollenaar krijgt straf voor deelname aan hanengevechten, ‘heb ze gewoon voor de lol!’
    PREMIUM

    Uniek: Zwollenaar krijgt straf voor deelname aan hanenge­vech­ten, ‘heb ze gewoon voor de lol!’

    Nooit eerder werd in Nederland iemand veroordeeld voor betrokkenheid bij hanengevechten. Zwollenaar G. te W. (45) heeft nu de twijfelachtige primeur. De rechter in Zwolle vindt bewezen dat hij zijn hanen van het Japanse vechtras ko shoma liet meedoen aan hanengevechten. Al ontkent de Zwollenaar dat in alle toonaarden: ,,Ik hou die beesten al vanaf mijn twintigste. Gewoon voor de lol.”

In samenwerking met indebuurt Zwolle