ZAC heeft een reclame bord met daarom heen borden met drie functies: reclame, luchtzuivering en zonne-energie.  Voorzitter Denis Holterman (r) en bestuurslid Remco Voorhorst.
Volledig scherm
PREMIUM
ZAC heeft een reclame bord met daarom heen borden met drie functies: reclame, luchtzuivering en zonne-energie. Voorzitter Denis Holterman (r) en bestuurslid Remco Voorhorst. © Frans Paalman

Duurzaam adverteren bij Zwolse voetbalclub ZAC dankzij digitaal reclamebord met zonnepaneel

Profvoetbalachtige taferelen straks bij ZAC in Zwolle-Zuid. Onder het scorebord bij het hoofdveld van de voetbalclub prijkt sinds vorige week een innovatief digitaal reclamebord van ruim 15 meter breed. Dat bestaat uit drie duurzame panelen met ieder een eigen functie: reclame, luchtzuivering en zonne-energie.

  1. Buren zien hoe man in Zwolle met fietsen smijt en spiegels van 27 auto’s aftrapt: ‘Hij ging tekeer’
    PREMIUM
    1

    Buren zien hoe man in Zwolle met fietsen smijt en spiegels van 27 auto’s aftrapt: ‘Hij ging tekeer’

    Bewoners van de Rembrandtflat in Zwolle wisten niet wat ze meemaakten zaterdagavond. Een 27-jarige man smeet geparkeerde fietsen op de weg en vernielde geparkeerde auto's aan de Nijverheidstraat. ,,Hij ging tekeer!’’ aldus een buurman. De politie rekende de man ter plekke in. Op de vernielde auto’s werden handgeschreven briefjes achtergelaten: ‘Doe aangifte.’ Op de parkeerstrook ging het in het verleden veel vaker mis.

In samenwerking met indebuurt Zwolle