Volledig scherm
Edwin Evers © ANP Kippa

Edwin Evers zingt duet met Trijntje Oosterhuis in Zwols Hedon: ‘Ik ben door het dolle heen’

Hij gaat de uitdaging aan! Edwin Evers gaat samen  met Trijntje Oosterhuis haar hit ‘Wereld Zonder Jou’ zingen tijdens haar optreden 15 november in het Zwolse Hedon. Edwin Evers reageert hiermee op de Wereld Zonder Jou-challenge van Trijntje, waarbij zij bekende Nederlanders oproept om samen met haar te zingen.  

‘Ik ben door het dolle heen’, reageert Trijntje op Instagram. 

Evers Staat Op

Voor de voormalige 538-dj uit Hardenberg is het trouwens niet de eerste keer dat hij dit liedje zingt. Hij deed dit vorig jaar al eens tijdens zijn radioshow Evers Staat Op. Ook toen deed hij dat samen met Trijntje. ‘Wat mij betreft was dit voor herhaling vatbaar’, zegt Evers in een video op zijn Instagram. 

Liefde

Volgens Trijntje komt het helemaal goed met het duet. ‘Het was toen zonder repetitie totaal spontaan al super te gek en goed!’, zegt Trijntje. Ze zegt Evers nog steeds te missen op de radio en ziet dit als een kans voor iedereen om ‘je liefde over hem uit te storten’. 

Challenge

De zangeres daagde eerder al Leo Alkemade, Pim Muda en Lex Uiting uit om mee te doen aan de Wereld Zonder Jou-challenge.  Voor het optreden van Trijntje in Hedon op 15 november zijn nog kaarten verkrijgbaar. 

In samenwerking met indebuurt Zwolle