Carl Luttikhuis, advocaat en tot gisteravond deken van de Orde van Advocaten in Overijssel. Hij droeg het stokje over aan advocate Gabriëlle Kerkhof uit Zwolle.
Volledig scherm
Carl Luttikhuis, advocaat en tot gisteravond deken van de Orde van Advocaten in Overijssel. Hij droeg het stokje over aan advocate Gabriëlle Kerkhof uit Zwolle. © Carl Luttikhuis

Gabriëlle Kerkhof uit Zwolle neemt stokje over van Carl Luttikhuis als ‘eerste advocaat’ van Overijssel

Vijf jaar lang was Carl Luttikhuis de ‘eerste advocaat’ in Overijssel. Als deken van de Orde van Advocaten hield hij toezicht over zijn vakgenoten en vormde hij het gezicht en aanspreekpunt. Gisteravond droeg hij tijdens de jaarvergadering van de Orde het stokje over aan de Zwolse advocaat Gabriëlle Kerkhof.

0 reacties

  1. Eigenaar leegstaande boerderij in Hasselt schrikt van verwoestende brand: ‘Zien dit zeker niet als geluk bij ongeluk’
    PREMIUM

    Eigenaar leegstaan­de boerderij in Hasselt schrikt van verwoesten­de brand: ‘Zien dit zeker niet als geluk bij ongeluk’

    De felle brand die zondag de leegstaande boerderij in Hasselt tot de grond toe liet afbranden, zit de potentiële plannen voor woningbouw niet in de weg, vertelt eigenaar Heutink Groep. De vervallen en overwoekerde boerderij was menig inwoner een doorn in het oog en zou al afgebroken worden. Dat is nu niet meer nodig, want het huis is helemaal verwoest. „Maar we zien dit zeker niet als een geluk bij een ongeluk.”
    Hasselt