Geen winst bij The Voice Senior voor Henk en Mick uit Zwolle

videoHenk en Mick uit Zwolle zijn er vanavond niet in geslaagd de finale van The Voice Senior winnen. Hun coaches Gerard Joling en Gordon kozen ervoor Jimi Bellmartin mee te nemen naar de slotronde in plaats van het Zwolse duo.

De uiteindelijk winnaar - gekozen door tv-kijkers - wordt later vanavond bekend gemaakt bij RTL Late Night met Twan Huys.

De laatste, vooraf opgenomen uitzending begon vanavond met duels tussen de seniore zangtalenten van coaches Ilse DeLange, Marco Borsato, Angela Groothuizen en het duo Gordon en Gerard Joling. Zij moesten, na adviezen van hun collega's, de veelal lastige knoop doorhakken over wie nog in de race mocht blijven voor de eindzege.

Die keuze was in het geval van Henk en Mick ook pittig. Hoewel de Gordon en Joling nog aangaven dat de Zwollenaren 'boven zichzelf zijn uitgestegen' was er voor hen geen plekje in de absolute finale.

Theater

Toch staat het Zwolse duo na het Voice-avontuur niet met lege handen. Alle finalisten staan op 1 oktober namelijk samen op het podium tijdens een eenmalig concert in het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Bekijk hieronder hoe de finalisten vanavond gezamenlijk de show openden:

Volledig scherm
Mich en Henk bij The Voice Senior. © Ray Depatti
  1. Zwolse maaltijdbezorgsite loopt lekker, maar zoekt nog naar perfectie voordat de rest van Nederland volgt
    PREMIUM

    Zwolse maaltijdbe­zorg­site loopt lekker, maar zoekt nog naar perfectie voordat de rest van Nederland volgt

    Zwollenaren kunnen sinds een paar maanden eten bestellen via een lokaal initiatief. Vanuit de stad wil Zwolle-eet uiteindelijk heel Nederland gaan veroveren. Maar niet voor het concept in Zwolle helemaal perfect is. ,,Dat gaat de goede kant op’’, zeggen de uitbaters van de site. Binnenkort moet het concept met een marketingcampagne breder onder de aandacht worden gebracht.

In samenwerking met indebuurt Zwolle