Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Gemist? Hellendoorn Rally stilgelegd voor bevalling en politie brengt Zwollenaar naar begrafenis

JOUW REGIONIEUWS GEMIST?Ben je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws te volgen? Dit was het nieuws van zaterdag 15 september.

Zorginstelling - Jeugdzorginstelling De Verborgen Kracht in Zutphen wil door de gemeente schadeloos gesteld worden voor zware verliezen door het niet en verkeerd doorsturen van cliënten. Wanhoop bij ouders neemt toe.

Verdachte kruipruimte-moord - De 34-jarige man uit IJsselmuiden die woensdag werd opgepakt in verband met mogelijk betrokkenheid bij de kruipruimte-moord Zwolle, is vrijdag weer op vrije voeten gesteld.

Spoedrit naar begrafenis - De politie in Zwolle heeft voorkomen dat een man de begrafenis van zijn broer in Friesland miste. Met een spoedrit kwam de man toch nog op tijd.

Rally-incidenten - De Hellendoorn Rally blijkt dit jaar een evenement vol bijzondere momenten. Zo werd een klassementsproef vrijdag stilgelegd vanwege een bevalling.  Zaterdag vloog bovendien een auto met 160 per uur uit de bocht.

Actie bij Kroondomein - Actievoerders verzamelden zich vandaag bij Kroondomein Het Loo. Een paar uur nadat de bossen van het Koninklijk Huis traditioneel voor 100 dagen 'in het slot' waren gedraaid, werd het gebied demonstratief weer geopend. Doe de hekken open en laat ze open, was de boodschap van de demonstranten. 

Recordsprong Teuge - Parachutespringers van de European Canopy Formation (ECF) groep hebben vanmiddag op paracentrum Teuge een Europees record gevestigd. Ze braken het bestaande record met een formatie van dertig parachutespringers. Bekijk hier de videobeelden.

Premium-verhaal van de dag

Het wel en wee van PlusOV - Bij regionale vervoerscentrale PlusOV zijn er, na het debacle van vorig jaar, opnieuw problemen bij het leerlingenvervoer. In november besluiten de gemeenten of ze door willen met PlusOV. Nathan Stukker, bestuursvoorzitter van PlusOV, verklaart zich nader.

Volledig scherm
Nathan Stukker, bestuursvoorzitter PlusOV. © Rob Voss

In samenwerking met indebuurt Zwolle