Volledig scherm
Het ongeluk vond plaats op IJsselallee in Zwolle. © Stefan Verkerk / News United

Gewonde bij aanrijding op IJsselallee in Zwolle

Een automobilist is vanavond gewond geraakt bij een aanrijding tussen twee auto's op de kruising van de IJsselallee met de Nieuwe Veerallee in Zwolle. 

Tegen 21.45 uur ging het mis. Een auto reed over de IJsselallee uit de richting van Zwolle-Zuid en reed rechtdoor over de kruising richting het verkeersplein bij de A28. De andere auto kwam uit de tegenovergestelde richting en wilde linksaf de kruising over de Nieuwe Veerallee op. Een van beide voertuigen is vermoedelijk door rood gereden, waardoor een flinke aanrijding ontstond. 

De zwarte auto heeft de grijze auto in de zijkant geraakt. De bestuurder van de zwarte auto is door ambulancepersoneel uit zijn voertuig geholpen en op de brancard de ambulance ingebracht. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het is onbekend welk letsel de man overhield aan het ongeval. De twee vrouwen die in de grijze auto zaten leken verder niet gewond. 

Vanwege het ongeval was de kruising voor een groot deel gestremd.

  1. Zwols horecaduo teleurgesteld in vliegactie huisbrouwer Kornuit
    PREMIUM

    Zwols horecaduo teleurge­steld in vliegactie huisbrou­wer Kornuit

    Twee horeca-ondernemers in Zwolle zijn teleurgesteld in hun bierleverancier Kornuit. Het merk geeft gratis vliegtickets weg. Terwijl Henk Schippers en Arno de Boer van De Horeca Mannen juist voor Kornuit kozen omdat duurzaamheid zo hoog in het vaandel staat. En dan spelen de emoties rond Lelystad Airport ook nog een rol. ,,Een kras op onze jarenlange relatie." De ticketactie doet landelijk veel stof opwaaien.

In samenwerking met indebuurt Zwolle