Volledig scherm
Het kastje met de frisbee. © Bluefingers Ultimated

Gratis frisbee lenen op vijf plekken in Zwolle

Frisbee-vereniging Bluefingers Ultimate gaat op vijf plekken in Zwolle een houten kastje ophangen waar je kosteloos een frisbee kunt lenen. Ook gaat de vereniging deze zomer gratis trainingen aanbieden in park de Wezenlanden.

De vereniging timmert al acht jaar aan de weg, maar merkt dat er desondanks veel vragen zijn over de sport.   'En daar zijn wij eigenlijk wel een beetje klaar mee,' laat Robbert Bonsink weten in een persbericht. 'Om voor eens en altijd de onbekendheid rond onze sport uit de wereld te helpen hebben we een ontwikkelingshulpprogramma voor de Zwollenaar ontwikkeld.'

Jeugdlid

Voor zowel jong als oud is er deze zomer de mogelijkheid om gratis mee te trainen en er komen dus van die leenfrisbees. Het eerste Frisbee-te-leen-kastje®​ wordt op woensdagmiddag 20 juni om 14 uur geopend door Bas Luchtmeijer. Hij is het nieuwste jeugdlid. Het kastje komt bij hem voor de deur, aan de Goudsbloemstraat.

Zwollenaren die ook zo'n kastje in de buurt willen, kunnen mailen naar info@bluefingersultimate.nl of bellen met Erik van der Spek (06-12609497).

In samenwerking met indebuurt Zwolle