Herman van den Belt langs de lijn bij Landstede Hammers. De coach kijkt uit naar ontmoetingen met de Belgische topclubs.
Volledig scherm
PREMIUM
Herman van den Belt langs de lijn bij Landstede Hammers. De coach kijkt uit naar ontmoetingen met de Belgische topclubs. © Pedro Sluiter Foto

Hammers-coach Herman van den Belt kijkt uit naar wedstrijden tegen Belgische topclubs

BasketbalMet een eenvoudige overwinning op Yoast United (72-96) heeft Landstede Hammers een punt gezet achter het reguliere seizoen in de BNXT League. Over krap twee weken start al de zogenaamde Elite Gold, waarin de beste teams uit Nederland en België het tegen elkaar opnemen in een afzonderlijke competitie. 

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  13

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.