De gemeente Zwolle denkt na over uitbreiding van Hessenpoort met een strook aan de zuidzijde voor kleinere bedrijven. Het is het gebied ten zuiden van de Bohemenstraat langs de nieuwe N340.
Volledig scherm
PREMIUM
De gemeente Zwolle denkt na over uitbreiding van Hessenpoort met een strook aan de zuidzijde voor kleinere bedrijven. Het is het gebied ten zuiden van de Bohemenstraat langs de nieuwe N340. © Pedro Sluiter Foto

Hessenpoort in Zwolle groeit, ook voor kleinere bedrijven

Coronacrisis of niet, de vraag naar bedrijfskavels op Hessenpoort in Zwolle zet onverminderd door. Er rijst echter een probleem aan de horizon, de ruimte wordt schaarser. De gemeente wil aan de zuidkant extra groen opsnoepen voor bedrijfsruimte. Vooral voor kleinere ondernemingen.

 1. Verdachte (52) van wapenvondst Zwolle eerder veroordeeld voor schuur vol wapens in die stad
  PREMIUM

  Verdachte (52) van wapen­vondst Zwolle eerder veroor­deeld voor schuur vol wapens in die stad

  De 52-jarige Hero D. uit Harderwijk die is opgepakt voor een ondergrondse wapenopslag in Zwolle, werd eerder al veroordeeld voor een andere wapenopslag in die stad. D. is samen met ‘De Gier’ en een 45-jarige Zwollenaar in beeld voor de tientallen wapens die in september in een Zwols bosje zijn gevonden. Hoofdverdachte De Gier wordt ook verdacht van de moord op Henk Wolters in 2019.
 2. Teun (17) uit Zwolle ziet droom uitkomen met bijzonder dj-debuut: ‘Heel erg onwerkelijk’
  PREMIUM
  Video

  Teun (17) uit Zwolle ziet droom uitkomen met bijzonder dj-de­buut: ‘Heel erg onwerke­lijk’

  Dj en producer Teun Otten uit Zwolle is pas 17 jaar, maar zijn nummer ‘Frozen In Time’ is vanaf vandaag te horen op het bekende label Spinnin’ Records, waar ook artiesten als Martin Garrix, Lucas & Steve en Afrojack eerder tracks hebben uitgebracht. Teun vertelt over een bijzondere ontdekking, zijn droom na corona en het besef dat nog een beetje moet komen. ,,Het is heel erg onwerkelijk.”

In samenwerking met indebuurt Zwolle

 1. Prins Charles: 'Mijn lieve papa was een heel bijzonder mens'
  Play

  Prins Charles: 'Mijn lieve papa was een heel bijzonder mens'

 2. Bekijk alle samenvattingen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie
  Play

  Bekijk alle samenvat­tin­gen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie