Volledig scherm
PREMIUM
Hans Keuzekamp is al tien jaar sponsor voor de fotografie van PEC Zwolle en is zonder overleg aan de kant gezet voor CameraNu. Ondanks zijn seizoenskaart komt hij niet meer in het stadion. © Frans Paalman

Huisfotograaf voelt zich aan de kant gezet door PEC Zwolle

Thuiswedstrijden laat hij een jaartje schieten en zijn muur vol PEC-herinneringen is al schoongeveegd. Hans Keuzekamp voelt zich aan de kant gezet door de club waar hij al twintig jaar kind aan huis is. Jarenlang was zijn winkel de fotografiepartner van PEC Zwolle, maar die rol is vanaf dit seizoen overgenomen door het grote CameraNU.nl uit Urk. ,,Het is vooral de manier waarop. Een telefoontje." De club erkent het verkeerd te hebben aangepakt.

De fotografiewinkel van Hans Keuzekamp is in Zwolle een begrip. Twintig jaar geleden kreeg hij de tip van een kennis om eens een wedstrijd van FC Zwolle te bekijken. ,,Ik was gelijk verkocht. Binnen de kortste keren waren we lid van de businessclub en al snel werd ik ook ingeschakeld als fotograaf", blikt de Zwollenaar terug.

  1. Zwols horecaduo teleurgesteld in vliegactie huisbrouwer Kornuit
    PREMIUM

    Zwols horecaduo teleurge­steld in vliegactie huisbrou­wer Kornuit

    Twee horeca-ondernemers in Zwolle zijn teleurgesteld in hun bierleverancier Kornuit. Het merk geeft gratis vliegtickets weg. Terwijl Henk Schippers en Arno de Boer van De Horeca Mannen juist voor Kornuit kozen omdat duurzaamheid zo hoog in het vaandel staat. En dan spelen de emoties rond Lelystad Airport ook nog een rol. ,,Een kras op onze jarenlange relatie." De ticketactie doet landelijk veel stof opwaaien.

In samenwerking met indebuurt Zwolle