Het is slecht gesteld met de bewegwijzering naar de fietsenstallingen bij de hoofdingang van Isala.
Volledig scherm
PREMIUM
Het is slecht gesteld met de bewegwijzering naar de fietsenstallingen bij de hoofdingang van Isala. © Frans Paalman

Isala ontbreekt als bestemming op Zwolse borden (en dat is een bewuste keuze)

Dat de bewegwijzering voor fietsers naar en bij Isala te wensen overlaat, is een zaak van het ziekenhuis zelf. Dat stelt de gemeente in reactie op signalen over slechte vindbaarheid van met name de stallingen. Dat op bewegwijzerborden in de stad Isala als bestemming ontbreekt, is een bewuste keuze. En de gemeente is ook ‘niet voornemens’ daarin iets aan te passen.

1 reactie

 • H. Osinga

  1 maand geleden
  Bij de parkeergarage kunnen ook wel twintig fietsen staan. Je moet dan nog wel een paar honderd meter lopen naar de ingang. Waar je eerst je fiets kon plaatsen zijn in corona-tijd tafels geplaatst. Je MOET blijkbaar met de auto komen, daar wordt aan verdiend.
 1. Op de fiets naar Isala? Dat blijkt nog een flinke uitdaging: 'Dit past niet echt bij Zwolle’
  Play
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Op de fiets naar Isala? Dat blijkt nog een flinke uitdaging: 'Dit past niet echt bij Zwolle’

  Het is slecht gesteld met de bewegwijzering voor fietsers die naar Isala willen, en die daar hun fiets willen stallen. Dat concluderen de Zwolse Fietsersbond en fietsburgemeester Marijn de Vries. Waar automobilisten vanaf de afrit van de A28 keurig met borden naar de parkeerplaats van het ziekenhuis worden geleid, daar mogen fietsers... ja, wat eigenlijk? Ze mogen het deels zelf uitzoeken. ,,Het zou raar zijn als er niets verandert.’’

In samenwerking met indebuurt Zwolle