Ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Ter illustratie © ANP/Remko de Waal

Justitie over Zwollenaar die vriendin zou prostitueren en verminken: ‘Zo'n zaak zien we niet vaak’

Mensenhandel in bijna de ergst denkbare vorm, zo omschrijft de officier van justitie de verdenkingen tegen Sebu M. (37) uit Zwolle. Hij zou zijn vriendin hebben geprostitueerd en haar hebben verminkt. M.'s advocaat probeerde dinsdag voor de derde keer tevergeefs om de Zwollenaar vrij te krijgen.

 1. Van Hintum verklaart verschil eerste en tweede helft PEC Zwolle en kijkt vooruit: ‘Nog een paar wedstrijden winnen’
  MET VIDEO

  Van Hintum verklaart verschil eerste en tweede helft PEC Zwolle en kijkt vooruit: ‘Nog een paar wedstrij­den winnen’

  PEC Zwolle boekte vrijdagavond een 2-0 overwinning op NAC Breda, maar gemakkelijk ging het zeker niet. Vooral in de eerste helft had de ploeg van trainer Dick Schreuder moeite met de bezoekers uit Noord-Brabant. Na de pauze kwam PEC Zwolle een stuk beter voor de dag, al was er volgens Bart van Hintum helemaal niet zo’n groot verschil tussen de twee helften.
  Zwolle
 2. ‘Hij kerfde zijn naam in haar buik’: man uit Zwolle in cel voor aanbieden vriendin voor seks
  PREMIUM

  ‘Hij kerfde zijn naam in haar buik’: man uit Zwolle in cel voor aanbieden vriendin voor seks

  Maandenlang zou een 26-jarige Zwolse als prostituee zijn aangeboden in een kelderbox in de binnenstad. Wie het nummer bij de seksadvertentie belde, kreeg haar vriend Sebu M. (37) aan de lijn. Dat ze ‘van hem’ was maakte M. duidelijk door zijn naam in haar buik te kerven. Zelf ontkent de man in alle toonaarden. Ja, hij sloeg haar eens uit woede. Justitie zit enorm met de zaak in de maag, bleek gisteren.

In samenwerking met indebuurt Zwolle