Het pand van de Keukenspecialist aan de Marsweg.
Volledig scherm
Het pand van de Keukenspecialist aan de Marsweg. © Google Streetview

Keukenspecialist Zwolle failliet, curator zit zonder gegevens mogelijke gedupeerden

Keukenbedrijf De Keukenspecialist aan de Marsweg in Zwolle is failliet verklaard. Het faillissement is aangevraagd door twee leveranciers, zegt curator Martijn Samsen. 

Of er klanten zijn die nu vergeefs op hun nieuwe keuken wachten weet hij niet, omdat hij nog geen inzage in de lopende orderportefeuille heeft gehad.

Kort voor het faillissement is er een bestuurswisseling geweest, zegt Samsen. Hij heeft nog geen contact kunnen krijgen met de nieuwe bestuurder te spreken, en diens voorganger ,,weet en heeft niets meer. Mensen die een keuken besteld hebben bij dit bedrijf kunnen zich bij mij melden", zegt de curator van Daniels Huisman Advocaten in Deventer.

Andere naam

Samsen weet niet hoeveel mensen er werkzaam waren bij De Keukenspecialist. Deze naam was overigens sinds kort van de gevel verdwenen. Het was de bedoeling om verder te gaan onder de naam keukensanideal.nl. In Hengelo is ook een winkel onder die naam, het gaat hier volgens Samsen om een andere bv van dezelfde aandeelhouder. Deze winkel is niet failliet.

In samenwerking met indebuurt Zwolle